Bleeding 5 weeks

Saya tersedar dari tido check ad bleeding n sakit pinggang. Check line makin halus dari biasa. Sy nk pgi klinik utk check. Doakan saya dan baby teman2. Bulan Jun lepas miscarriage masa 5 weeks. Harap tidak utk baby kali ni. Ya allah, takotnya. Tak tau ape silap sy buat mlm tadi smpai jadi mcm ni.

Bleeding 5 weeks
9 Các câu trả lời

same lah sy..cek upt samar delay period 6hari smlm kluar sporting skit2 harap2 x jd la mcm hari tu sbb ari tu bleeding 6 hari terus gugur

4y trước

x bnyk mcm 4-5 titik je lekat kt pad

saya doakan semoga sis dan baby sihat . sis doa yg baik² minta semuanya dipermudahkan

Doa yang baik². Semoga segalanya dipermudahkan ye sis.

semoga dipermudahkan kn urusan awak..moga baik2 aje

insyaAllah baik2 saja.. semoga dipermudahkan sis

Semoga dipermudahkan.... Sama la kt...

4y trước

Sy bleeding masa 6week-10week...masa 10week sy scan alhamdulilah baby ok... Sy bedrest je sbb kalau bnyk grk mmg akan kua drh... Skrg sy 13week dah... Perut kempis je... Hari2 risau pk keadaan baby.... Doakan sy juga ye.

sy doa smoga awk dn bby ok je

semoga baby baik² sja

doa yang baik2