hawaian pizza

saya termakan nenas yg ada dlm.hawaian pizza.. adakah bahaya utk kandungan.sy baru 9weeks

12 Các câu trả lời

I was tested positive for pregnancy and then my husband bought pizza but forgot to request pineapple-free piZza then the same night... I started to bleed. Like lumpy bleeding. And i tested again, no longer pregnant. Was soo sad i cried. But today I'm well and pregnant again 😇🙏

hawaian feveret sy.boleh kata dua tiga hari msti mkn sekali..skrg sy pon 9w..alhamdulillah setakat ni xde apa..lgpon nenas tu yg dh dimasak..org kata klau nenas muda baru bahaya..

Klu tak jadi apa2 ok je.. Selamat😁 saya awal pregnant termakan satu bungkus nenas dan tak tau time tu pregnant.. Nasib tak jadi apa. Kandungan kuat.

Nenas y masak m dmasak boleh mkn sis Elakkan nenas muda diawal kehamilan tapi bgantung pd penerimaan bdan ssorg jgk

Klu takot sis minum soya cpt2 sis..ada setgh bdn blh terima ada yg x blh terima..jgn celaru diri..relax..

Sy pun termakan masa awal2 pregnant. Alhamdulillah tak jadi apa2 sbb nenas dah masak

Boleh jer.. Nenas ni sebenarnya byk khasiatnya.. Cuba search khasiatnya

Xde ape sgt kesan bkn sis mkn dlm kuantiti yg byk

Sy pun pernah. Baby ok sja dan x ada apa2

x pa pe sis janji x mkn bnyk sngt