Nak luah je

Saya terlalu penat hadap semua ni rasa nk bunuh diri and anak sebab suami tk paham Tahla

1 Trả lời

anon, pls ingat Tuhan, tarik nafas, mengucap panjang2. ank tak bersalah dan tak tahu apa2 sbb kita parents yg pilih dia utk lahir. u burnout, u penat, u need someone to hear and talk. is any relatives berdekatan x? if ada, minta bantuan mereka..and at same time minta izin husb utk u pulang ke rumah parents. bukan utk mengadu, but utk rehat smntara ur parents tlg jaga anak sekejap. motherhood can be challenging if suami tak take part sama2. as for me juggled with 2 kids..selalu sgt burnout, dgn unstable financial. but i xblh nk point my husband too much..he also try his best utk cari sesuap nasi for us. and when he came back, he will take part to handle house chores. selalu ingt ini...Allah takkan bebankan u diluar kemampuan. byk2kn bdoa..find someone to talk.

1mo trước

I don’t have anyone to hear what I want to talk , my husb pun sama je Sumpah saya penat sgt sy takde sape2