Shere pengalaman pregnant baby girl

Saya teringin nak baby girl dh ade 2 boy mse pregnant yg no 2 pun sye harap dia girl ..smpai sye beli skit bju girl sbb harap dia girl , Tk scan pun mase no 2, bole Tk ibu2 shere ciri2 pregnant bby girl Sje nk tahu ..bkn tknk trima bby apa pun yela cuma kita dh ade 2 boy sape je tak nk bby girl pulak Kn ..harap ade yang sudi shere 😘

13 Các câu trả lời

saya pula teringin dapat baby boy, pregnant sblm ni dua2 dpt girl. doakan saya dpt baby boy utk kali ni ya 😊❤️

2y trước

Sis kalau jantina bby girl mmng btul2 line 3 line je kan sye dh scan aritu 21 mnggu mmng nmpk line2 je rata tpi dr ckp 90% girl risau sye sbb dh ade bju girl

Sya baru scan 21 mnggu nmpk burger line2 je Tk nmpk pun bentuk bird biase Bird2 terang dh nmpk kn

tak tau nak kata. saya 1 boy 3 girl. semua takda beza 😂