normal atau tidak

saya tengah pregnant 2 bulan, nak tanya normal ke time tidur tiba tiba perut macam senak & mengeras? saya first baby jadi kurang ilmu pengetahuan

2 Các câu trả lời

Kalau sakit mcm senggugut biasa sbb rahim sdg membesar, tapi sakit tu sekejap je bukan lama ya. Kalau perut (rahim) mengeras dgn kerap sgt, ibu boleh check dgn doctor dulu. Sbb awal pregnancy, rahim x patut mengeras sgt, ibu observe dulu badan. Banyakkan rehat and jgn angkat berat or buat kerja berat.

2y trước

Then should be fine😊 tapi kalau kerap sgt mengeras tu then just check dgn doctor sekali for self satisfaction ❤️

normal dulu saya pun mcmtu.