Doakan saya

saya telah gugur 11 weeks . Doa kan saya dkurniakan zuriat soleh solehah selepas ni 🥹 terima kasih semua . Kembali la saya kepada pejuang dua garis

3 Các câu trả lời

Semoga dikurniakan zuriat soleh solehah selepas ini. Kuatkan semangat sis, inshaAllah Allah nak bagi ganti yg lebih baik lepas ni. Ambik berapa lama masa utk bangkit semula ye, sebab saya pernah dlm situasi sis 2x keguguran.

smoga sis kuat dan semoga sis dikurniakan zuriat lg insyaallah,klu blh tahu apa penyebab sis keguguran

2mo trước

sebab sy ad buang polip thn bledding spanjang abis buang tu

semoga dikurniakan rezki zuriat lagi selepas ini. rehatkan badan. rest ckup2