Isteri

saya telah berkahwin..usia saya 46 isteri 44. ada 3 anak.. sejak melahirkan anak pertama isteri saya susah untuk terangsang .. bila saya menyentuh atau meraba bahagian tubuh nya dia akan terasa geli, badanya terasa sejuk. Jika melakukan hubungam sex isteri lebih suka saya yang membelai tubuhnya dan melakukan perkara yang dia suka seperti oral sex. Tapi dia tidak mahu melakukan perkara yang kepada saya dengan alasan geli nak termuntah.

3 Các câu trả lời

dah byk kali juga bawa g berurut..tapi mcm tak ada apa apa perubahan..

Faktor umur pn ya tuan...tapi berurut pn boleh pulih kan titik seks istri tuan

Cuba bawak dia berurut? Perempuan pun blh ada masalah mati putik sbb bersalin