Cabut bulu area miss v

Saya tak pernah shave, dari dulu wax 4 bulan sekali & trim pakai gunting je, cuma part yang dekat2 dengan vagina tu tak wax la sebab susah nak tarik situ kulit lembut, so saya cabut pakai tweezer pengepit tu part yang mampu saya tahan sakit… boleh je kan ? Tak bahaya kan ?

1 Trả lời

boleh ke tahan sakit tu awk...arghhh sy pulak yg terasa sakitnya...hehehe...biasa sy shave je .

1t trước

Masa awal2 dulu wax memang sakit,,menangis dibuatnya. Tapi lama2 dah biasa dan tak sakit sangat dah. Wax pun sebab taknak bulu tumbuh lebat. Lepas wax serious bulu lambat tumbuh & tumbuh pun haluuus je