Kat bahagian peha belakng anak saya tumbuh ni.

Saya tak pasti ini apaaa. Permukaan dia kasar. Saya dahbgoogle tapi tak jumpa gambar yang sama macam anak saya kena. Boleh mommys tolong sayaa. Kesian dia kadang tergaru garu. #firstmom #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby Hanna saya umur 11Bulan5Hari |Susu Formula

Kat bahagian peha belakng anak saya tumbuh ni.
2 Các câu trả lời

maaf saya tegur. better awak crop gmbr tubuh baby awak. bagi nampak bahagian yg ada ringworm sahaja. skrg ni mcm2 bahaya utk share gambar mcm ni

10mo trước

semoga baby cpt sembuh ya. awak cuba bawak pergi klinik pakar kanak2 tau❤️

Ringworm. Kena pergi klinik

10mo trước

Saya bawa pergi klinik pakar kanak-kanak.