Maybe hamil?? Kalau ikut last period 3 minggu 3 hari.

Saya tak check upt lagi tapi period saya lewat sebulan dah. Nak check takut samar lagi maybe tunggu 6 weeks baru nak check 😭 btw skrng ada simptom kerap kencing (pundi kencing asyik rasa penuh mcm ditekan), spotting coklat and warna merah terang, payudara rasa lembut dan sensitif, craving makanan bukan2 mcm ikan haruan, aiskrim coklat sedangkan saya tak pernah makan ikan haruan 🤣, banyak tidur dan emosi marah dan nangis saya melampau 🥲 cepat sakit kaki dan sakit badan, sensitif bau tumis cabai rasa nak muntah. btw sebelum ni saya pernah gugur (7/7/2022) dan ni kali kedua saya pregnant. Does anyone ada yg sama mcm saya?? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #secondbabyaftermiscarriage

2 Các câu trả lời

Spotting brown tu normal, tp kalau darah fresh tu je y kurang sedap dgr, sbb pengalaman sy mase kehilangan anak y pertama xde langsung darah or petanda, tp ank kedua mmg 2 mggu sy bleeding

2y trước

Amin amin amin 🥰

nak tau pregnant pi buat upt. bahaya kalau ade spotting early pregnancy. x kira brownish or fresh blood. atleast u boleh elak utk 2nd miscarriage kalau betul pregnant since ade spotting.

2y trước

pegi emergency.