Sembelit dan susah membuang

Saya tahu mmg pregnant mom yang mengalami masalah sembelit ni adalah normal. Saya pon ada ikut apa yang disarankan seperti byk minum air , makan buah2 dah sayur sayuran tapi kenapa still sembelit jugak? Nak tanya bolehkah amik ubat lembut najis? #bantujawab #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Ambil dries prune (max 4 biji sehari) or prune juice untuk mommies constipation. Prune bagus untuk baby, and mengurangi constipation. Saya mmg makan prune untuk constipation.

2mo trước

Ya boleh. Ambil 4 biji max sehari sebab manis. Atau minum prune juice. Saya makan sunsweet je

Mkn pisang