Tak lalu makan.

Saya susah nak makan nasi, tengok nasi mmg rasa tak lalu lgsg. Asyik makan benda yg merepek je sebab nak alas perut kosong. Dlm sehari makan pun sikit je. Kesian kat baby dlm perut, takda apapa utk diserap. Rasa down sgt 😔 #11weeks

20 Các câu trả lời

xpe sis.saya dulu lg teruk. jangankan nasi.. apa yg saya makan semua xleh masuk. asyik muntah jer. smpai lembik jadinya tp saya usahakn mkn. saya alahan teruk smpai 3 bulan. Alhamdulillah, anak lahir sihat walafiat.