Pengasuh terlebih caring

saya suruh jiran mengasuh anak,jiran saya ni jenis bila saya makan je nak suap anak skli saya macam tak suka la xkn apa saya mkn nak suap anak kan anak saya baru umur 11 bulan mmg btul dia boleh mkn tapi kita rasa mcm ibu tak guna pulak bila orang mcm tu hmm smlm dia masak mee goreng dia offer saya makan lpstu dia kata suaplah anak sikit padahal makanan anak saya dah ada kat rumah apa say kne buat ya#bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

bgtau benda betul, itu anak awak ,awak ada hak nak bersuara kalau tak suka. mmg dia okay ,tapi dia pun kena faham la.