Tanya sesuatu

Saya suka sangat buah rambutan.. adakah ia bagus utk kehamilan dalam 5bulan sekaranggg.... 😭#pleasehelp

3 Các câu trả lời

boleh je makan,tapi jangan berlebihan. apa² makanan walaupun berkhasiat kena sederhana. saya masa pregnant tak ada pantang sangat dlm makanan. cuma hadkan pengambilan. durian pun sy makan,tp tu la makan tak ingat dunia,akhirnya pedih ulu hati tak dpt tidur semalaman

saya makan je , tapi makanlah beberapa biji sekadar hilang rasa ngidam ..

Jangan lebih2 tau takut batuk