Tolong share pengalaman ya ibu2

Saya sudh 6 hri xda dtg period..dan period sy jenis teratur..kadang2 rasa ragu nak test smula..sebab prnah keguguran buln 1..adakh yg sama macm upt sy..kalau cek dngan app kndungan bru 4 mnggu 5 hari..adakah test upt dia mcm ni..test ni sy ambil tak smpai 5 minit..garis T tu dluan mncul dlu

Tolong share pengalaman ya ibu2
5 Các câu trả lời

positif tu.. tpi mgkin ovulasi sis lewat.. tu sbb line masih tak terang.. tapi consider as double line tu 🥰tahniah dan jaga diri jgn skip folid asid ya.. semoga ada rezeki sis dan selamat hingga melahirkan.. amin yra

2y trước

makasih sis..folic asid mmng tak prnah skip ambil..

tahnniah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y trước

Tolong add sy, 0147598194

tahniah sis positif tu..☺️

2y trước

yeke sis..nak cek lgi esok smpai pekat line tu..harap2 rezeki sy

pregnant tu..tahniah.

Tahniah