ingin tahu

Saya sudah mengandung 7minggu. Tp kurang rasa loya dan muntah.. Selera makan pun tiada.. Keadaan ni normal kah sebab selalu dgar dr kawan2 sekerja semua pun mesti muntah pagi2..

2 Các câu trả lời

Mmg normal..tgh dlm mood morning sickness ..nk Mandi pun jd malas..asyik nak tido je..lepas je 3 bulan,bru oky..mood mkn dtg..mood rajin dtg..hehehe

5y trước

Oic. Bgitu pula. Sejuk saja rasa setiap petang. Harap2 lepas 3 bulan semua ok..

Saya pun baru masuk 7minggu . Kdg nak makan takde selera . Lidah kelat je rasa 😂

5y trước

Dan semua makanan x sedap.. Termaksuk kfc, mcD 😅😅