morning sickness

saya sudah hamil 6minggu still x ada muntah2, is it normal?

2 Các câu trả lời

bestnya xda muntah2😍 mmg ada org yg xmuntah2 ni ,kalau awk muntah2 lg penat sis,sy muntah2 Smpai xlalu mkn,bau org masak pown xboleh,nak mkn aym,daging, ketam smua xlalu,tp trpksa kena mkn nasi jugak untk ada tenaga sikit kan, Skrang dah ok sikit dah

3y trước

cuma sy rasa letih melampau, xlalu makan masakan sendiri.. tu je, loya pepagi tu slalu laaa..

sama mcm saya dari awal hngga skrng sudah 10minggu tkde muntah.

3y trước

oo yeke? hope baby membesar dgn sihat je