Tanda tanda bersalin

Saya sudah 36w3d .. perut kerap mengeras .. lepastu asyik nak buang air besar .. tu tanda2 nak bersalin ke ? Ada tak yang pernah alami ? #ingintahu

2 Các câu trả lời

36w baby sudah matang. bila² masa bole keluar. ikut pengalaman saya dua2 anak saya lahir 38w dan 39w++. tp tanda² mcm sis saya alami seawal 32w. sedia awal je kelengkapan bayi dan ibu dlm beg. incase dah nak bersalin tinggal capai je dan terus ke wad bersalin.

2y trước

Ok .. tq for info

Ye sis sy cmtu. Bersalin masa 36w4d dgn bantuan “bersama suami” 🤭

2y trước

Aah mmg akn mengeras braxton hicks setiap kali lepas bersama tp tulaa byk membantu jgk 😊