Jumpa pakar

saya sudah 36 minggu dan kena jumpa pakar di kk, doc pakar akan buat apa ya ? risau pula#firstbaby

4 Các câu trả lời

x payah risau puan. fikir je jumpa pakar tu utk bantu kita. xde pakar yg membantu boleh risikokan kandungan puan & diri puan jugak. percaya je mereka dh cukup terlatih utk bantu puan okay?

selalunya kalo nak dekat bersalin ne jumpa pakar tu untuk scan kandungan n seterusnya planning untuk besalin samada czer atau bersalin normal.

Biasa 36w kalau refer pakar utk scan nk tentu kan mode of delivery..

Pakar ape ye?