Hanya Luahan..

saya suda 24w tapi sabtu lepas pegi laut ada familys day.. jalan jam8 lebih pagi balik dalam jam7 lebih petang sampai kat ruma.. lepas tu malamnya saya jatuh sakit gegara mabuk jalan jauh kot.. selsema teruk sampai susa nak tidur sebab hidung sesak nak bernafas sebab berhingus selsema dan besoknya saya demam+selsema+ batuk lepas tu balik2 bersin.. 🥹 sekarang pun masi sakit.. harap2 tak effect kat baby saya la.. dan saya cepat sembuh 🥲🥲

1 Trả lời

better jumpa doc dptkn rawatan...mg cpt sembuh aamiin

1y trước

ye sis.. thank u.. rabu nie nak pegi sebab appointment dah 😊