Sekadar luahkan perasaan

saya skrng pregnant 26w , blom kawin lg . Sy dlu orng asli non muslim , partner sy melayu islam tpi skrng sy da sah masuk islam . partner sy baru baru ni ada dtg rmh family sy , dia dtg dgn family dia sbb dia nk bertanggungjawab . Masalahnya skrng ni saya dan partner sy buntu , family sy mintak 10k untuk kenduri . sy tau sy salah dan partner sy pon mengaku salah dia . dia dah tunjuk segala effort dia smpai sggup jual moto kesayangan dia . Tapi untuk tunaikan 10k partner sy tak mampu . Sy kesiankan partner sy , 4 thun sy dgn dia baru kalini sy nmpk dia betul betul serabut , mana laa kami nak cari 10k dalam masa terdekat ni, serabut mana nak dpt 10k tu dah takde cara dah . Sy tatau nak tolong dia mcm mna lagi . Doakan sy , partner sy dan anak sy yee mummies semoga dipermudahkan urusan kami yee . Doakan semuanya berjalan dgn lancar . Sya luah dekat sini sebab sy dah tak tahu nak luah dekat sapa dah . Semoga doa doa yang baik dari mummies semua berbalik pada mummies yee ,insyaallah aamiin. Terima kasih .😇

4 Các câu trả lời

maaf tanya, kenapa dalam masa terdekat? family bagi deadline ke untuk kahwin? sebab kalau nak rush untuk baby, no point. anak tu still tak boleh didaftar sebagai anak partner sis. tetap akan jadi anak luar nikah. cuma mungkin kalau dah kahwin lebih senang lah untuk dia bantu sis bila nak bersalin & berpantang nanti. moga dipermudahkan semua urusan sis ya.

7mo trước

huhu moga dipermudahkan semua urusan korang dua ya. doa banyak2 ramadhan ni, insyaallah ada jalannya nanti.

InsyaAllah moga dengan niat baik itu Allah permudahkan urusan.. Banyak2 doa moga Allah lembutkan hati parents untuk permudahkan urusan nikah korang….

7mo trước

Terima kasih 🙃

semoga dipermudahkan urusan sis dan pasangan

7mo trước

Terima kasih🙃

semoga dipermudahkan urusan sis ya..