Minta pendapat ibu2 semua yg ade pengalaman.

Saya skrng ni 35w pregnant. Saya akan berpantang kat kampung mak saya. Tp saya akan bersalin di swasta (jarak perjalanan dari rumah mak ke swasta tu dlam 1 jam sbab kat bandar). Kat kampung saya ni pekan je ade hospital kerajaan. Contoh kalau saya tiba2 rasa tanda mcm lendir kluar ke blh ke saya pg hospital kerajaan dkat rumah saya check bukaan jalan ade ke tak? Kalau trus shot pg swasta kat bandar jauh skit kalau xde bukaan kena patah balik lagi. Kalau nak tumpang hospital kerajaan pac tu check dlu blh ke? Kalau ade bukaan saya trus shot ke swasta je. Ke mcm mna ya? #firsttimemom

12 Các câu trả lời

klu sye, trus ke hospital swasta sbb snang trus drect brurusan dgn dyirg je..

rasanya boleh je.