Ganilia vs neurogain

Saya skrg baru nak masuk 6 bulan, lebih specific 23minggu +3 hari.. Sy tgh amik iberet utk ubat tambah darah. Skrg hb saya maintain 10 dgn iberet. Bole ke saya nak tambah ganilia atau neurogain sbg supplement? Risau nak amik byk2. Ramai cakap ganilia atau neurogain bagus utk otak bayi. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Refer doktor dulu. Macam saya memang doktor yg prescribe makan zincofer dgn ganilia sebab hb low. Ganilia boleh utk tambah darah dan juga dha utk otak baby. Neurogain ada dha sahaja.

saya nasihatkan puan dapatkan advice doctor atau pakar tentang ni.