6weeks Takde Muntah

Saya skrg baru masuk 6 weeks dan takde lg symptom muntah2. Cuma ada sikit loya, cepat lapar, pening sikit2. Normal ke ye takde muntah2 tu? Sbb nurse cakap muntah2 tu bagus ?

7 Các câu trả lời

okaylah tu. Sy anak no 3,xde morningsickness lgsg. Smpai konpius ye ke aku pregnant ni。Cuma kerap test,masuk toilet p gosok gg.Ada rasa loya,mksudnya baby masih ada .

5y trước

Tulah kan sy ni risau terlebih2 😂

Normal. Lain orang lain simptomnya. Saya macam awak, lepas tau mengandung tu rasa loya dan pening ja tapi tak muntah. Yang penting kandungan sihat.

5y trước

Insyaallah tq puan 🌹🌹🌹

Normal ja tu ... Hehe...sy 2bln baru terasa simptom2..skali trasa tuu mmg rasa kaw2 la smpai lembik badan2 ni... Muntah alah yg trok...

dah ade rse loya tyu pun ok dah sis... hehe.. ade org sikit pun xrase pape morning sickness... its ok.. jnji awak ngn baby sihat ye..

5y trước

Insyaallah. Tq ye 😁

Normal sis, saya pun tak muntah. Cuma nak masuk 3 bulan sekali jer muntah tu pun sebab perjalanan jauh

Syukurlah sis kalau x muntah.. bukan mcm saya smpa 4 bulan.. muntah2 lgi..

5y trước

Dh cek tpi negatif

Tak yah percaya Sgt, awak Kira bersyukur tak mutah2..