Saya nak tnya

Saya skrg 6week 4day simpton dh berkurang, cuma sakit pingang and sakit payudara je, alahan pun takde sngat.. normal ke?? hritu scan 5week nmpk kantung dh.. nnti 7week repeat scan balik #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

saya pun sama macam awak. harini 6w 6d. takde alahan. breast je sakit, itupun dah berkurang. kadang2 saya tekan breast sikit sebab nak rasa sakit ke tak so that saya tahu saya masih pregnant 🤣

Okla takde alahan. Sy takde alahan apa pn..sakit apa pn xde..perut je besau..pastu sakit pinggang sbb perut dh besau je

12mo trước

Sy dh bersalin lama dh. 🥹 3 kali semua takde alahan. Ms first time lagilahnpenat apa pn takde.