Pitam normal ke?

Hi, saya skrg 28w6d, petang tadi pitam tanpa sebab, telinga berdesing, berpeluh, nampak keliling ada 3/4 berlapis-lapis. Last week check HB, dr kata cantik je. Ada sesiapa tahu kenapa tak? Perlu ke klinik/hospital ke? Lepas tu, dah tiga hari rasa macam mabuk pening pening, macam di awangan gitu. Tapi baby gerak alhamdulillah okay. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

dh pitam tu pi la emergency. jgn la dok tunggu lagi. kalau pitam sorg2 kan bahaya. nurse doctor selalu pesan, pitam demam muntah teruk pi emergency. jgn risiko kn diri dgn baby.

2y trước

nurse tak pernah sebut pun kena pergi emergency kalau pitam, selalu nurse sebut kalau pendarahan ke apa apa discaj ke, sebab tu berbelah bahagi tadi nak pergi ke tak. esok saya pergi klinik check.