air ketuban or keputihan???

saya skrg 27w. selalu panties basah je. mmg saya ada problem keputihan byk sebelum ni. tp kalini punya mcm air. so tkboleh besa keputihan ke air ketuban.. risau nye baca ada yg air ketuban bocor tu 😭 mcm mane ye nk tau dia ketuban / keputihan? next week baru checkup #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sis better pergi Hospital terus. Kadang kita pun tak tahu air tu ketuban ke keputihan. Jangan tunggu lama lama tau

Scan boleh ukur brapa byk air ketuban