Scan kandungan

Saya sepatutnya suda 8week kalau ikut tarikh period.. tapi bila scan 6week day1.. risau juga sebeb pernah keguguran sebelum ni..#seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Các câu trả lời

ye betul tu jgn risau. sy pun sepatutnya ikut period dah 12week++ tp scan bru 10week ++ yg penting baby ok dah nmpk bergerak n heart beat. so jgn risau ye. sy pun pernah keguguran sebelum ni. hrp kli ni rezeki sy nak ada zutriat . semoga ada rezeki anak yg sihat n comel utk kita semua❤️

2y trước

insyaa allah sis..aaminnn 🤲🏻

normal je sbb ovulation boleh JD lambat, Tu yg kandungan pun lambat. kalau Dr cakap no problems, should be ok. jgn risau.

2y trước

harap2 semuanya ok saja... 2 minggu lagi kena repeat scan..harap ok semuanya 🙏🙏

mse scan nmpak bby x?..sye scn nmpk smar2 je sbb bru 6week..heartbeat pon x nmpk..risau jgk..repeat lg 2mnggu..

sama mcm sye skrg..skrg awk dh brpa week dh?..🥺