Assalamualaikum wbt dan salam sejaterah salam ramadhan

saya seorang suami.. isteri sya dah 7Weeks 5day sya nak tanya boleh kha kalau minum yg manis2 contohnya tea ice nescafe ice...??? tolong bagi tahu. dan boleh kha makan2 yg mcm syur bayam?

2 Các câu trả lời

minuman berkafein akan mengganggu penyerapan zat dlm bdn dan boleh menyebabkan bacaan hb ibu rendah.. better kurangkan. boleh nak minum tp beringat. bayam sangat digalakkan encik..

5y trước

terima kasih sis.. makna kurang dan lebih baik behenti minum dan sis ulama2 tak bleh makan lah.. sebab baru saja tadi pi beli ulama2

Caffine xdigalakkan, tapi syur sayur sangat digalakkan.. Lagi lagi bayam...