susu terbaik

saya seorang ibu muda,so saya masih belum banyak pngalaman.sy dpt baby twins dorg mnum bf sblum ni tapi cmpur now dh masuk 4mth dorg tk mnta nak bf dorg nk susu formula..susu sy pun dh kurang😞....now dorang minum enfalac a+..ibu ibu boleh suggest tak susu apa lagi yg terbaik biat baby kcil..sbb dorg twins..tk dpt bagi bf full time sblum ni😭..dgn masuk NICU lagi dorg dh terbiasa formula..sblum bg pd sy...tht why dorg prefer formula..sy nk cri slain enfalac a+ untk tumbesaran dorg cepat..harga tak kisah aslong dorg okey..n dorg memilih sblum ni similac tanak..tolong sy😞

1 Trả lời

Susu enfalac A+ ape problem? Enfalac is among the best FM also. Baby sy 8 bulan dh. Dr awal smp skrg enfalac A+.

3y trước

fieda gid yes sy dah bertuka morinaga anak okey dgn tu berak dia pun dh okey sis..so stay dgn morinaga je😂😂😂 alhmdulillah twin berak everyday pastu berat naik oke