39 minggu 4 hari

saya selamat melahirkan baby boy hari ini pukul 3.45pm.Terima kasih semua.

36 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah & selamat berpantang 😊 doakan saya dipermudahkan bersalin.. harini dh msk 39w 5d 😊 13/3/20 ni due date , harap2 baby keluar on time hahaha aamin

5y trước

Tq sis. Semoga semuanya dipermudahkan

Tahniah sis. 😍Selamat berpantang. Semoga diberikan kesihatan yg baik untuk ibu & anak. Aaaamiinnnn3 yaaa rabbal alamin. 😇💕

5y trước

Tq sis

Tahniah sis.selamat berpantang yer. doa² kan saya juga ya sis 😘🙏semoga segalanya dipermudahkan.

5y trước

Selamat bersalin ya. Semuanya selamat. Tq sis

Alhamdulillah n tahniah... Selamat berpantang.. Semoga mommy n baby sentiasa sihat adanya.. Aamiin

5y trước

Wlcm..

Wahhh alhamdulillah sis..slmt berpantang..sya arini 39w2d tgh menunggu mse jer ni..

5y trước

Insyaallah sis..aaminn²

Tahniah puan. Doakan sy dipermudahkan urusan bersalin ye before overdue.

5y trước

Tq sis. Semoga segalanya dipermudahkan

Tahniah.. Selamat berpantang.. Moga cpt2 sembuh.. N sihat..

congratulations on your new bundle of joy 🎉

5y trước

Tq sis

Tahniah puan smoga 2 2 sihat hendaknya

tahniah sis, slmat brpantang.. 😊