Perasaan takut..

Saya selamat bersalin 5 bulan lepas secara czer, bulan nie preg balik.. Kene marah tak dgn doc.. Ada yang pernah alami mcm saya tak.. Apa yg perlu saya buatt.. ##mommybuntu

1 Trả lời

الحمد لله Puan kerana mengandung, rezeki dari Allah. Tahniah ya. Namun, mungkin misi atau doktor akan asyik tanya kenapa itu dan ini, dan nanti bersalin pun kemungkinan akan czer juga kalau bersalin normal takut jahitan czer terbuka kembali