Coffee elok ke untuk pregnant mum?

Saya selalu minum kopi. Adakah tak elok utk kandungan sy? Ade ke ibu2 yg macam sy #firstmom

6 Các câu trả lời

sy pun coffee lover tp dah kurangkan jumlah minum.. kalau dulu hari2.. sekarang seminggu sekali.. hehe.. sebab kafein kan tarik semua khasiat.. risau baby xdpt khasiat tu nti sebab kafein dah tarik

Saya peminat coffee. Hari2 minum coffee. Tapi sejak pregnant berhenti dah sebab ada baca artikel caffein x baik untuk pregnant mom. Xpela puasa coffee kejap. Janji dapat bantu tumbesaran baby.

Mcm mana pula kalau teh o atau teh tarik ke teh ais ye ? X bole sgt kan ? Tpi saya suka cuma bkn hari2..ada yg mcm saya x ?

klau xde masalah hb rendah, boleh je minum.. tpi klau ada masalah hb rendah mmg xboleh minum cafein..

nurse bgtau saya x bole minum byk sgt, maximum sehari segelas je. lebihkn minum susu

kafien mmg tak berapa elok sebenarnya ,tapi kalau awak minum sikit bole kot.