Sakit pinggang

Saya selalu merasakan sakit pinggang sebelah kiri setelah hamil, apakah itu normal?#firstmom #pleasehelp I

2 Replies

Kebanyakan wanita hamil akan rasa sakit di sebelah kiri pinggang atau kiri punggung. You kena urut dan betulkan urut2 di situ supaya tak rasa sakit dan boleh berjln, duduk.

Yes, I selalu rasa sakit area pinggang and selalunye sebelah kiri and tk pernah sebelah kanan. Doctor pernah check dalaman semua, doc cakap semuanya okay.