sakit belakang sebelah kiri

Saya selalu menghadapi sakit belakang sebelah kiri berserta dengan sakit atas perut..adakah itu normal utk ibu hamil? Kalau normal,bagaumanakah cara yang sesuai untuk mengurangkan atau menghilangkannya?

2 Các câu trả lời

ni ape yg sy alami sekarang sejak kandungan 5m...sakit sgt...sakit akan datang bile sy berdiri or buat kerja lebih 10 minit...seksa rasenye... pi jumpe doc dia kata nk kene gastrik...tp mkn sy x d masalah...kurang air...sy da cube minum air sebanyak mgkin...kalo klinik kk dia kata sbb pemakanan..byk kali tanye itu je ...tp solution x bg... just pesan jaga mkn😩

maaf sis sy bkn doktor.. sy sarankn bila sis chekup bgtau doktor apa yg sis rasakn.. mgkn angin , klu sis ada ubat gosok , sis gosok yg bgian sakit tuh .. 😊 takecare sis , may god bless youu