Waktu sesuai shopping barang baby

Saya sekarang nak masuk 5 bulan pregnant n mmg excited sgt tgok brang2 baby ? Tp nak tanya mommies semua, bila waktu yg sesuai n terbaik utk shopping barang baby ye? Sekarang ni tgh bnyak sale & ade expo baby pulak tu, rase mcm rugi pulak kalau tak beli sekarang

2 Các câu trả lời

Sy beli masa 28minggu, 7 bulan tapi tu pun sikit2 supaya x terasa sngt keluar byk duit. Tapi tula mmg best kan nk beli itu ini.. x apa 5 bulan pun dah boleh pun.. jgn lupa beli almari laci comel utk baby, supaya kalau awal beli tu boleh simpan dlm tu.. x akan kena habuk n bau dia kekal wangi.. 😍

boleh je sis beli sikit² dulu.