EDD berubah lepas scan baby

Hi, saya sekarang ikutkan dari last period patutnya 12weeks 4 hari, EDD 26/8.. Tapi lepas scan dari 9 weeks sebab bleeding sampai la semalam lepas buat NT scan, EDD tukar jadi 19/8 so doc swasta tu kata follow dari date tu sebab dari 9 weeks tu memang bila ukur EDD 19/8, so nak ikut yang KK kira dari last period ke atau yang scan ni ya? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sama mcm sy ituhari scan masa 12W3D, sepatutnya EDD sy 21/8/2023. Lps scan tu doc ukur size baby jadi 14W5D, EDD pula berubah jadi 11/08/2023. Tapi doc tak ckp lagi lah follow EDD yg mana, khamis ni sy kena checkup di KK lagi utk scan, Time tu baru sy nak tanya doc nak ikut EDD yg mana satu.