Mohon doa buat suami saya di ICU..

Saya sekarang hamil anak yang kedua..mohon doakan saya agar kuat menghadapi ujian ini..suami dimasukkan ke ICU akibat kegagalan paru paru bernafas dengan sendiri dan memerlukan bantuan sokongan mesin..anak saya yang pertama saya hantar pada mak cik saya kerana saya perlu menjaga dan merawat suami sakit..doakan agar suami saya dapat sembuh semula..amiiin ya rabbal a'lamin..

84 Các câu trả lời

Amin . semoga segala urusan sis dan keluarga dipermudahkan semuanye ❤️

Semoga allah beri kesembuhan buat suami awk.. aamiin..dan awak tabah k..

Amen...semoga Suami sis diberi kesembuhan Dan sis & keluarga stsa tabah.

Aamiin.. smoga suami sis cpt smbuh dan Allah permudahkan urusan sis..

Moga suami sis Cpat sembuh.. Dan. Segala urusan sis dpmudahkan..

smga suami sis..cpt sembuh..dan mnanti klahiran ank ke 2...Aamin

Smoga allah taala mberi kkuatn n ksembuhn kpd suami sis.aminn..

Semoga suami sis cepat sembuh Dan segala urusan dpermudahkan..

Semoga dipermudahkan urusan sis dan suami .. Insya allah 😊

Smg sis dprmdhkn sgala urusan,dbri kekuatan demi suami n baby