ingin tahu,Cara kecutkan cyst

Saya sekarang hamil 11w 5d.Scan kat klinik,doc beritahu ada cyst.Boleh saya tahu,ada cara x nak kecutkan cyst?boleh share pengalaman ibu2 sekalin? #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sy pernah ada cyst masa pregnnt first..lps dpt tau je sy terus xminum air soya smpai sekrg dr tahun 2020-2022. Alhamdulillah kandungan ke-2 n ke-3 tak ada cyst..

2y trước

tq sis.saya memang xda minum soya.malah memang elak minum spanjang pregnant ni.masa tu ada scan kali ke2,doc inform ada 2cyst lak😅now,hanya pantau je cyst.