Nyeri di bahagian bawah perut dan sakit pinggang

Hi, saya sekarang dlm 6w , tapi sekarang saya rasa nyeri dibawah perut dan sakit pinggang. Apakah normal?

2 Các câu trả lời

try gi klinik, cerita pada doktor , minta suggestion pada doktor. kalau ada sejarah keguguran, bgtau doktor. kadang boleh jadi ancaman keguguran . macam saya dulu, ancaman keguguran. pastu tak lama lepas tu, saya keguguran . nanti make sure banyakkan bedrest . kalau ada darah spotting , terus ke klinik atau hospital

kena banyak kan bedrest. Kurangkan sibuk kan diri untuk buat kerja...