Air ketumban

Hi hi... Saya sekarang dah 29week. Tadi appointment DR ckp air ketumban banyak ( 7.4cm). Mcm mana nak kurangkan air ketumban ke normal range yea?

5 Các câu trả lời

sy pun sama doc ckp air ketuban Banyak...Naik stress jaga pemakanan pun still Ada problem...

sy masa preggy 28mggu afi 19cm, doc ckp bnyk.. Tp afi 7.4 tu sikit dh puan..

u sure ke ? 7.4 tu sikit tau. normal range 8-20. sy 26w pun air ketuban 15cm

11mo trước

dktr ada letak gmbr scan? dkt situ mesti ada tulis brp air ketuban.

Cuba tengok scan dr tu bagi, afi berapa

mgkin 17 kot .. klau 7.4 tu sikit ..