Air ketumban

Hi, nak tanya ada tak mommys dlm ni yang 24 weeks scan air ketumban kurang? Kalau kurang nak tambah mcm mana ye 🫢

6 Các câu trả lời

hmmmm bole check dgn doktor maternity kot, sbb kekurangan air ketumban ada bnyk sbb: diet, stress, dehydration. so susah nk tahu camne nk tambah

jangan stress2 dan bnykkan minum air masak sekurang kurangnya 2-3 liter sehari ye moms

2y trước

Inshaallah terima kasih sis ❤️

ada org kata makan tembikai dan air kelapa

2y trước

Tu la sy makan tembikai . Nnti boleh cuba air kelapa pulak. Tq sis 🥰

doc says cakap kena banyak minum air masak

2y trước

Terima kasih sis 🥰

mkn tembikai sis. org ckp membantu

byk mkn buah tembikai n air masak

2y trước

Terima kasih sis ❤️