Loya datang kembali

Hi. Saya sekarang dah 14 weeks. Masa saya 10 weeks saya dah hilang loya. Dah boleh makan dan berselera. Tapi tetiba end of 13 weeks loya saya dtg balik. Dan hari2 saya sakit kepala. Sape yg ada pengalaman macam saya?

2 Các câu trả lời

sy bngun pagi terus rasa pening nak muntah .. selalu masa solat subuh mesti rasa berdenyut2 kepala mcm ada byk angin dlm badan .. bila muntah baru rasa lega .. trimester prtama dulu ok sja ..

Saya awal pregnant sampai dah nak bersalin ada maslaah loya, mual rasa nak muntah 🥲🥲

2y trước

Yeke sis? Aduhh. Saya ni dah lah kurus. Makan sikit je tak naik2 berat hm