siapa disini mengalami masalh air ketumban sedikit di akhir kehamilan? ad tips tak untuk banyakkan air ketumban

Saya sekarang 36 week

8 Các câu trả lời

Sy xde tips sis. Tp nasihat better gi sersh diri. Sebab risau keadaan baby d dlm perut. Boleh jdi lemas. I feel u sis.. Sbb sy pun mcm tu.. Minggu ke38 lbh2 ckit.. Detect air ketubhan paras rendah sgt. #TAPSupermoms #29thNov20 #TAPSupermoms #29thNov20

saya pregnant air ketuban kurang. doktor tahan wad terus bukaan pun time tu dah 2 cm. saya kene induce pagi , mlm tu bersalin dah. saya bersalin 37 minggu 5 hari time tu 😅

selalu time check up klau dktr akn ckp die akn scan lg sekali dlm masa 2 minggu. klau masih kurang dktr akn buat surt rujuk ke hspitl plk. #30Nov20  #TAPSuperMoms

better puan g hsptl asap.supaya doc n nurse blh pantau keadaan puan dan bby. mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

makan buah tembikai dan brokoli insyallah akan bertambah. makan sehari sekali .

mcm kawan sy pn air ktuban kurang..terus kena tahan ward..esk bslin

Slalunya klu air kurang, dokter akan refer hosp.... #TAPSupermoms

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Better ke hospital