boy or girl?

saya sekarang 20 minggu.. saya baru lepas detailed scan.. and and biase macam neh memang baby girl eh?

boy or girl?
12 Các câu trả lời

puan, saya nak tanya, masa detailed scan mmg doctor tak bagitahu dengan tepat ke jantina? sebab saya perasan ramai yang tanya dalam ni soal jantina anak. saya tak buat detailed scan lagi, cuma nak kepastian.

4y trước

ye ke, i see. okayy !

sy pun baru buat detail scan sbb nk apply takaful utk baby. sy 21 mggu 5 hari. scan pun nampak mcm tuh. girl. sono tuh ckp jelas girl sbb nampak 3 line

insyaAllah baby girl.. #26Nov20  #TAPSuperMoms

waaa..npk ggirl seronoknyaaaa

mcm baby girl je sis

bole tukar jdi girl or boy

4y trước

mksdnye tukar mcm mne?

yg ni boy ke girl

Nampak mcm girl.

Girl😍

mcm girl je

4y trước

Doktor o&g bgtau sy dulu, klu ada 3 line tu maksudnya anak perempuan.