Trimester ke2

Saya sedang on ubat tab prednisolone.. Sejak pregnant ni saya mudah semput, batuk on off.. Bahaya tak utk baby ubat ini jika diambil jangka masa yg panjang??

3 Các câu trả lời

salam kak..saya terbaca post akak ni..sekarang saya tengah alami preggy ke 2 ni..baby akak sihat??saya nak tahu sebab saya dalam dilema jgk nk makan ke tidak ubat paru2 prednisolone ni

1y trước

salam sis, sis ada ambil ke tab prednisolone ni masa hamil?..

hai. nk tanya. awk makan pil prednisolone tu baby ckup bulan lahir and baby okay x? serious i nk tau sgt 🥲

x pasti puan, konsultasi doktor ya😊sbb kita preggy/bf bby ada ubat yg sesuai