Minum air gula

saya sebelum pregnant berat 38kg. semasa pregnant berat naik 42 and semasa second check up berat naik 43 and sekarang bulan 7 berat saya tak tau naik berapa. mula² doc kata minum air gula cuma sekali je sebab ayah saya ada kencing manis. kalau kena dua kali untuk sebab apa ye? 23/07 kena minum air gula untuk first time yg kena minum air gula dua kali untuk apa, saya nak tahu. sesiapa ada pengalaman tolong saya yg first mum ni. #firstmom #ingintahu

13 Các câu trả lời

Rasa serik nk pregnant sbb kena minum air Gula wlapun xpernah sngkut🤭

selalu ny yg mnum 2x sbab ada sej.family yg ada kencing Manis..

First pregnant mmg dapat 2x minum air gula. sy pun first mum.