Ada yang mengalami ?

saya sebelum kahwin tak datang period dua bulan lebih , dah beli mcm ubat lancar period but tak period sehingga la saya kahwin . After kahwin saya dah berani untuk beli pregnant test and hasil dia (+) pregnant , sempat juga honeymoon bagai bersama suami before chek . Risau ke war war kan ke family takut jadi fitnah dsb sebab rasa mcm tak logik but realiti and saya sedang alami ? #SeriusTanya #bantujawab

5 Các câu trả lời

tggu dh nmpk kantung n heartbeat baru share, tp bgtahu kt parents n adik beradik n inlaws n adik beradik suami je. dkt family xpe lg. mntk dyeorg doakan unless awak tahu ade yg jenis dengki then bgtahu ur parents jelah n ur husb parents. x jd fitnah pun klau share kt family. klau kwn, 1 2 org je dh cukup

nanti dah 2 bulan pegi check bagitahu usia kandungan berdasarkan usg je takyah bagitahu berdasar period . family pun kadang ada niat yang tak baik untuk fitnah 😊

jgn bagitau dahulu,baik cek baby ok tak..tgk dah brapa week..agk2 dah kuat baru bagitau..jga perasaan semua pihak..risau penyakit 'ain skrg ni... pendapat saya lah.

nnt da Lepas 8w ke atas..g scan..Dari scan aje dpt tau awak pregnant bila..Dan Kiraan last period awak..

jgn bgtahu dulu