Gender Scan

Hi. Saya scan masa 18w. First time mommy to be. Confirm ke ni baby boy? 😅😂 ada possibility tak jd girl? Haha

Gender Scan
14 Các câu trả lời

Hhahaha sama macam saya 20w haritu g buat scan sebab nak tgok kedudukan uri je last2 ternampak mcm ni dia duk kangkang.. ni baby kedua.. baby first girl.. kalau betul boy. Alhamdulillah. Dpt la saya sepasang.. boleh tutup kilang dah kot. Opss 🤭🤭 hehehe

Hahah baby 😂 sy mggu lepas checkup dgn kk baby dok bersila takmau tunjuk, semalam pergi buat detail scan ha cmtulah gayanya langsung tak cover kikiki 🤭 btw tahniah moga baby sihat in shaa allah ❤️

Comel jeee terkangkang gitu, betul showoff dia punya hahaha! Tu memang boy sis, saya punya scan semalam girl garis lurus je doctor kata burger kak long 😂

kalau tengok mmg kompem nampak boy.. tapi ada jugak baca kat fb.. dah scan detail, 5d lagi.. smua nampaknya boy.. keluarnya girl.. 😂

sy hr ahad ni 2/10 nk scan bby 18mnggu hrap dpatlah girl lh sbb yg sulong boy 😅 hrap jlas lah nmpak tk sorok2🤲😊

Ketara sangat tu dia tunjuk, confirm boy. Sama mcm saya punya baby pun posisi masa scan last week 😂

baby tu nak bagi ibu dia tau , kangkang luas pistol nampak😂😂😂dia kata nahh jelas 🤣🤣

wah tak sabar nya nk tau jantina😅.. rasanya memng boy tu kot.. mcm tunjuk sngt tu🤣..

Biasanya memang tak tukar dah kalau jelas tunjuk boy gitu 😁

wahh😍 x sbr nya scan bln dpn nak tau jantina🤲🏼