Scan gender baby

Hi saya scan jantina baby semalam tapi baby tak nak tunjuk hahah biasanya berapa week betul betul kita nampak jantina baby yaaa

11 Các câu trả lời

Start 20w blh dh tp klu baby x tunjuk mmg xkn tau haha.. mcm sy dkt2 nk bersalin bru tau gender sblm tu asyik tutup je, doctor dh suru mkn coklat, g jln2 smua pn x nmpk.. sis blh try pujuk baby klu nmpk then nmpkla klu x tnggu jela surprise.. kkk sy pula lepas baby kluar tu bru tau girl..

2mo trước

Sama la sis. 20w excited booking utk scan 2D n 5D..baby xnak tunjuk. Masuk 7 bulan scan pun baby xnak tunjuk. 3 kali scan xnampak.. Redha jela. Menghitung hari bersalin.

Depends on kerjasama baby sis. 😂 mcm saya 21 weeks scan dah jelas nampak boy. Now 33 weeks. 3 kali scan tu la nampak jelas boy. Biasa sono ckp klau boy dia senang nampak sbb bukak luas haha. Kalau gegirl dia suka kepit 😂

saya masa 20w nampak, nk scan biasa je tibahh doktor bgitahu gigirl.. saya cm ignore dulu sbb harap boy hihii.. pastu 28w buat sono, terus nmpak 3line tu sah la girl, suka la bapak nya mmg nak girl sngt 😁

24 week cntik buat skli dngn detail scan , tp sblum tu mnum lh air mnis sejuk and mkn ice cream .

dia atas kedudukan bby sebenrnya sis.sy scan 20 minggu dh nampk.msa kakaknya dulu 18 pn dh nampk

ikut anak la kalau sampai ke sudah dia tutup jawabnye lahir laa baru tahu gender😆

1mo trước

kalau nak tahu jgk blh je tp kena spend duit laa lebih la buat test darah kan ke apa

Saya buat time 21weeks sekali dengan Details scan masa tu

scan dkt sonobee je murah rm18 utk check gender

saya buat 21 weeks.. nmpk jelas boy

saya 24w dah nmpk jelas gender